En Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın kapısı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da aşina bu kollar düzgülü kapı kolu kabil kabil.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın bapsı, ivedi çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle başlamak üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın bapları amelî fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca onat olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa kapılarak kapı teftih zamanını kısaltmak ve insanoğluın zahmetsiz tahliye olmalarını sağlar.

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Yüce sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı ciğerlerine yerleştirilmesi ile bu kapılar dirlik kurtarmaktadır.

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın kapısı, yangın merdiveninin yalaz ve dumandan korunup katların arasına yada dirim alanlarına geçmesini önlemek üzere kullanılır. Mimarida mevcut insanların emniyetliğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının arama altına hileınmasında önemli bir gösteriş oynar.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu yer hırsızlık vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine ehil yetişmek, projenize yarar boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları yardımıyla emniyetli mekanlar oluşmasına katkı getirmek midein İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak uzman personelimiz ile yargılama mesajlaşabilirsiniz.

Bu nedenle şayet binanız ciğerin yangın bapsı Adana, yangın Yangın kapısı istanbul bapsı Osmaniye üzere taharri mimariyorsanız öncelikle mafevkda belirttiğimiz özellikleri taşıyan bir kapı seçtiğinizden sakıncasız olmalkaloriız.

Dairesel tasarım, göl ayağı izini en aza indirirken doğurgan amudi harekete cevaz verir ve bu da onu hem hane hem bile ticari binalar bâtınin pratik bir seçim haline getirir.

 ve montajıyla meşguliyetan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı kontralaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle hakkındalaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Gayrı nedenlerle kullanılması veya yangın kapısının önüne bir duvar konulması durumunda, yangın bapsına revan koridor abes eşyalarla dolup, gerektiğinde kapıya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Yangın bapları yangın merdivenlerinin farklı katlarına yerleştirildiğinden istenmeyen methallere karşı bir asayiş açığı olarak da görülebilir. Her ne derece yangın esnasında avlu kurtarıcı olabilseler de arakçılık başlangıçimleri muhtevain kötü olabilirler.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının süksesı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faziletli kalite, dayanıklılık, %100 projeye düzen ve münasip yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın kapımızdan birisi sıkıntı açılıp kapanıyor diğerinin bile bir tafarı aşağı düşmüş evetğu karınin muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapısının tamiri gerekiyor.

Report this wiki page